divendres, 2 de febrer del 2018

Nous Racons!!!

Com ja us vam comentar anteriorment, després de Nadal 

vam començar racons NOUS!


Aquests són:


Puzzles: 

On desenvoluparan habilitats de coordinació óculo-manual, de visió espacial, de motricitat, de pensament lògic, creativitat i  consolidaran  conceptes de  nombres, formes, colors, etcConstruccions:Els infants reforçaran la seva visió espacial, les habilitats motrius i  afavoriran el desenvolupament intel·lectual, emocional i cognitiu. Amb les construccions també fomentaran la creativitat i l’estimulació mental, el treball en equip i moltes més coses!

Maleta de lletres: 
Lúdicament els infants podran estimular el seu gust per la lectura i l’escriptura.Cartes de famílies:
Els nens/es treballaran la memòria i la concentració, a més de poder conèixer les diferents famílies que es podran trobar al món.Seriacions:
Desenvoluparan el seu pensament lògic  amb nocions de quantitat i classificació de diferents conceptes. A més, hauran de prestar atenció a les diferents qüestions que hagin de resoldre.

(Clica a la fotografia per veure més.)Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà.

dimarts, 30 de gener del 2018

P5 RAMPES


                  Experimentem amb diferents rampes

A l’aula de ciències experimentem amb cotxes i rampes. A partir de peces de fusta de diferents llargades i de diferents mides i materials. Els nens i nenes de P5 han experimentat creant circuits amb graus d’inclinacions diversos i provant si baixaven els cotxes, a quina velocitat i el diferent recorregut que feien.Ha estat molt interessant i participatiu.