dissabte, 21 de març del 2020

A gaudir de l' espectacle nens i nenes!!Com molts dels espectacles d'entitats culturals, el Circ Raluy Legacy també ha vist afectada la seva gira, a causa del coronavirus. Per aquest motiu s'afegeix a les iniciatives que han sorgit aquests dies a les xarxes i ha posat en marxa #RaluyLegacyEnCasa. Una proposta on es podrà reviure, des de casa, l'espectacle de la temporada passada que van viure en directe més de 500.000 persones. Amb l'objectiu de 'fer més suportable la situació de confinament i mantenir l'esperit i il·lusió del circ'.

Així doncs, avui 21 de març a les 18.00 hores, per primer cop es podrà gaudir de la màgia del Circ Raluy Legacy online. Per veure-ho només caldrà connectar-se a la seva pàgina de Facebook.com/circoraluy. 'Un espectacle per adults que cap criatura s'hauria de perdre' assegura la companyia que anima a tots els espectadors a sumar-se a aquesta iniciativa familiar, juntament amb crispetes.

divendres, 20 de març del 2020

DIA INTERNACIONAL DE LA FELICITAT

Avui, 20 de març, és el Dia Internacional de la Felicitat. Us desitgem a totes i a tots que sigui un gran dia! Caldrà malgrat la situació actual, intentar-ho, no? Perquè no decaiguin els ànims avui i sempre!
Els problemes semblen menys problemes amb una actitud positiva!!
Per això, des de l'àmbit de religió i valors, avui us proposem poder parlar i reflexionar d'aquest valor tan preuat amb els infants.
Com? Aquí us deixem algunes propostes:
Salut i felicitat famílies!