dimarts, 26 de juny del 2018

ACOMIADAMENT D'EDUCACIÓ INFANTIL!

COMIAT ESTHER I PILAR:  

Estimats i estimades galls / gallines i tortuguessol i florspapallones i pastissos. 

Quan vam començar P5, el final del cicle semblava molt llunyà, però els dies, les setmanes, els mesos i el curs han passat molt de pressa i ja hem arribat! 

Volem dir-vos que us estimem! Quan comencem un curs pensem que no podrem estimar els grup d'alumnes nous tant com vam estimar als dels grups anteriors. Amb vosaltres ens va passar igual. Us teníem al davant i pensàvem en els nens i nenes que havíem deixat. Però, com altres vegades, de seguida us vam sentir nostres, els nostres alumnes i vam aprendre a estimar-vos tal com sou.


Ens ha agradat molt ser les vostres mestres, hem rigut amb les vostres rialles i hem celebrat les vostres petites i grans descobertes. 


Hem viscut l'evolució dels vostres dibuixos, les enormes ganes d'aprendre, d'explicar coses als altres, de cantar, de jugar, de fer racons, tallers, informática, psicomotricitat, projectes, ... 


Recordem com hem gaudit amb vosaltres de les sortides i sobre tot l'agradable convivència a les colònies!! 

Per tot això i molt més, ens ha agradat molt venir a treballar cada dia amb vosaltres. 

I, per acabar, us volem desitjar que continueu parlant, escoltant, sentint i mirant amb els ulls del vostre cor, amb els sentiments i, ben segur, que continuareu gaudint i aprenent molt els propers cursos de la vostra vida. 

No ens oblidem de vosaltres, les famílies que ens heu acompanyat en l'aprenentatge dels vostres fills/es. Us volem agraïr la vostra col.laboració, així funciona tot molt millor!

Una abraçada a tots i totes.


(cliqueu la imatge per veure les fotos de grup)

L' ÚLTIMA SETMANA A P5!

Semblava que no arribaria el final de curs, però ja el tenim aquí. 
Durant aquesta setmana hem gaudit de diferents activitats!

El dilluns vam començar amb un taller de teixits intercicle (nens/es de P4 i P5) lligat amb nostre eix transversal ( Patrimoni cultural - Els teixits). Vam continuar amb la mostra d'una puntaire que ens va explicar com es podien fer diferents objectes amb boixets.

(clicar a les fotografies per veure més)

El dimarts vam gaudir del matí preparant el nostre esmorzar (entrepà amb tomàquet, oli i formatge o llonganissa de gall dindi). Estávem molt contents de poder fer el nostre propi menjar! 

 

(clicar a la fotografia per veure més)

El dimecres  vam gaudint fent danses i jocs intercicle ( P3- P4- P5). Quina complicitat que van mostrar els nens/es jugant i ballant amb els companys/es d'altres nivells!!!(clicar a la fotografia per veure més)
El dijous vam aprofitar el bon temps que feia i els nens/es més grans ens van explicar contes ben divertits! 
Després del pati vam conèixer  als nostres companys/es de primer i vam buscar conjuntament un cofre que guardava un tresor per nosaltres! Quina sorpresa! Eran uns  penjolls fets pels nens/es de primer i una carta desitjant-nos un bon inici de curs a primer! Això si que era màgic!!!(clicar a les fotografies per veure més)
Per fi va arribar el divendres! el dia que més esperàvem!!! La festa de l'aigua! Vam agafar les nostres toballoles, els sprays i vam anar a refrescar-nos, a jugar i a compartir moments divertits amb els companys/es i les mestres! Quina remullada!


(clicar a la fotografia per veure més)