divendres, 23 de març del 2018

Visita de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra de Gavà!


Avui hem estat molt bé acompanyats/des!!!! A la pista de l’escola ens esperaven  els policies locals i els mossos d’esquadra de Gavà!!!

Molt entusiasmats ens hem assegut a les grades I ELLS ens han EXPLICAT que fan a LA SEVA  feina. 

Seguidament ens hem repartit en grups de 10 per poder gaudir tots de les dues motos, una furgoneta i un cotxe que havien portat.

Durant el matí hem vist i hem provat les sirenes, les ràdios, les cintes, els senyals de trànsit, LES ARMILLES, les gorres i moltes més coses!

Encara que sabem quE no tenim l’edat per conduir, hem provat les motos parades i l’hem donat gas!!!!!  TAMBÉ HEM PUJAT dintre de la furgoneta i del cotxe. 

Per finalitzaR, hem descobert que sempre que necessitem l’ajuda de la policia haurem de trucar al 112 i que ells estan sempre per ajudar-nos!

Gràcies a ells/es hem après més coses que les guardarem a la nostra “MOTXILLA de la vida”!


  (Cliqueu a la fotografia per veure més) dimecres, 21 de març del 2018

Les bee bots s'endinsen dintre dels nostres projectes!


Una nova entrada al blog!Com ja sabeu, cada cert temps les bee bots s’endinsen en noves catifes per tal que els/les vostres nens/es coneguin, aprenguin i es diverteixin a través del joc!

Aquesta vegada cada aula ha treballat a partir del seu projecte de classe!

Des de que vam començar el projecte hem aprés  moltes coses i les hem volgut reforçar en un altre ambient, en aquest cas, amb les sessions de robòtica!

Abans de començar, hem vist i comentat cadascuna de les  noves targetes de  la  catifa i després hem començat a dirigir  seqüencialment la bee bot fins on volíem que arribés.

Amb aquesta nova sessió hem incentivat la seva motivació pel projecte d’aula i a més, a partir d’aquesta eina d’aprenentatge, hem tornat a portar  a l’aula un nou repte per a tots!


 
(clica a cadascuna de les imatges per veure més fotografies!)


Per cert! Us animem a que aneu comentant les entrades!  😉