dimarts, 26 de juny de 2018

ACOMIADAMENT D'EDUCACIÓ INFANTIL!

COMIAT ESTHER I PILAR:  

Estimats i estimades galls / gallines i tortuguessol i florspapallones i pastissos. 

Quan vam començar P5, el final del cicle semblava molt llunyà, però els dies, les setmanes, els mesos i el curs han passat molt de pressa i ja hem arribat! 

Volem dir-vos que us estimem! Quan comencem un curs pensem que no podrem estimar els grup d'alumnes nous tant com vam estimar als dels grups anteriors. Amb vosaltres ens va passar igual. Us teníem al davant i pensàvem en els nens i nenes que havíem deixat. Però, com altres vegades, de seguida us vam sentir nostres, els nostres alumnes i vam aprendre a estimar-vos tal com sou.


Ens ha agradat molt ser les vostres mestres, hem rigut amb les vostres rialles i hem celebrat les vostres petites i grans descobertes. 


Hem viscut l'evolució dels vostres dibuixos, les enormes ganes d'aprendre, d'explicar coses als altres, de cantar, de jugar, de fer racons, tallers, informática, psicomotricitat, projectes, ... 


Recordem com hem gaudit amb vosaltres de les sortides i sobre tot l'agradable convivència a les colònies!! 

Per tot això i molt més, ens ha agradat molt venir a treballar cada dia amb vosaltres. 

I, per acabar, us volem desitjar que continueu parlant, escoltant, sentint i mirant amb els ulls del vostre cor, amb els sentiments i, ben segur, que continuareu gaudint i aprenent molt els propers cursos de la vostra vida. 

No ens oblidem de vosaltres, les famílies que ens heu acompanyat en l'aprenentatge dels vostres fills/es. Us volem agraïr la vostra col.laboració, així funciona tot molt millor!

Una abraçada a tots i totes.


(cliqueu la imatge per veure les fotos de grup)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada