dimarts, 26 de juny de 2018

L' ÚLTIMA SETMANA A P5!

Semblava que no arribaria el final de curs, però ja el tenim aquí. 
Durant aquesta setmana hem gaudit de diferents activitats!

El dilluns vam començar amb un taller de teixits intercicle (nens/es de P4 i P5) lligat amb nostre eix transversal ( Patrimoni cultural - Els teixits). Vam continuar amb la mostra d'una puntaire que ens va explicar com es podien fer diferents objectes amb boixets.

(clicar a les fotografies per veure més)

El dimarts vam gaudir del matí preparant el nostre esmorzar (entrepà amb tomàquet, oli i formatge o llonganissa de gall dindi). Estávem molt contents de poder fer el nostre propi menjar! 

 

(clicar a la fotografia per veure més)

El dimecres  vam gaudint fent danses i jocs intercicle ( P3- P4- P5). Quina complicitat que van mostrar els nens/es jugant i ballant amb els companys/es d'altres nivells!!!(clicar a la fotografia per veure més)
El dijous vam aprofitar el bon temps que feia i els nens/es més grans ens van explicar contes ben divertits! 
Després del pati vam conèixer  als nostres companys/es de primer i vam buscar conjuntament un cofre que guardava un tresor per nosaltres! Quina sorpresa! Eran uns  penjolls fets pels nens/es de primer i una carta desitjant-nos un bon inici de curs a primer! Això si que era màgic!!!(clicar a les fotografies per veure més)
Per fi va arribar el divendres! el dia que més esperàvem!!! La festa de l'aigua! Vam agafar les nostres toballoles, els sprays i vam anar a refrescar-nos, a jugar i a compartir moments divertits amb els companys/es i les mestres! Quina remullada!


(clicar a la fotografia per veure més)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada